Kami ngagaduhan garis produksi otomatis standar, ku ngimpor alat évaporasi pilem sareng téknik titrasi suhu rendah ti Jerman.
Ti pilihan bahan baku, kontrol teknis, inspeksi dina prosés nepi ka pamariksaan ahir.
Urang sabenerna bangga produk urang, sabab bisa minuhan kabutuhan Anjeun.

bogao

produk

Résin pikeun Coatings Kai

Résin pikeun Coatings Kai

Curing Agen pikeun Coatings Kai

Curing Agen pikeun Coatings Kai

Emulsion jeung résin pikeun Waterborne Industrial Coatings

Emulsion jeung résin pikeun Waterborne Industrial Coatings

Agen Curing pikeun Waterborne Industrial Coatings

Agen Curing pikeun Waterborne Industrial Coatings

Résin jeung Curing Agen pikeun Coatings Industrial Umum

Résin jeung Curing Agen pikeun Coatings Industrial Umum

Curing Agén jeung Bridging Agén pikeun napel

Curing Agén jeung Bridging Agén pikeun napel

Crosslinking Agen pikeun Bronzing Ink

Crosslinking Agen pikeun Bronzing Ink

Emulsion pikeun Waterborne Printing Lem jeung Paper Ink

Emulsion pikeun Waterborne Printing Lem jeung Paper Ink

Agen Curing pikeun Umum Industrial Anti korosi

Agen Curing pikeun Umum Industrial Anti korosi

Agen Curing pikeun Epoxy lanté palapis

Agen Curing pikeun Epoxy lanté palapis

ngeunaan
bogao

Grup BoGao Diadegkeun dina 2000, fokus kana nalungtik sareng ngahasilkeun agén curing polyurethane, résin alkyd sareng résin akrilik sareng bahan bantu.Produk geus loba dipaké dina palapis kai, tinggi-tungtung inks percetakan jeung napel.Kami ngagaduhan 2 pabrik modem anu aya di ShunDe, Propinsi Guangdong sareng ChengDu, propinsi SiChuan DI China.Kalayan kapasitas produksi taunan 100.000 ton.Armada logistik ekslusif anu tiasa ngangkut barang-barang kimia, nyayogikeun jasa anu saé sareng dukungan anu ati-ati pikeun sadaya palanggan.

warta jeung informasi